VI ÄR UNIKA FÖR DIG

Vår säljprocess är anpassad så att våra kunder ska känna trygghet och fullt förtroende för att vi tar hand om objekt på vårt unika sätt. Processen är i fem enkla steg och gör så att vi inte lämnar något åt slumpen.

1. Värdering

Ett kostnadsfritt besök, där vi tar fram marknadsvärdet av objektet. Vi går tillsammans igenom läge, skick och utvecklingspotential, allt för att hitta de bästa förutsättningarna för just dig.

2. Stylingkonsultation

Besök av en professionell Stylist, där hon berättar hur vi kan få ut ett högre värde av bostaden – visat sig vara väldigt lyckat för oss.

3. Marknadsföring

Desto fler spekulanter som dyker upp på visningen desto högre försäljningspris, därav är det viktigt att ha en taktik inför försäljningen. Även vår fotograf är noga vald, då även det är en stor faktor till en lyckad försäljning.

4. Visning

Visningen ska hjälpa spekulanterna att känna att just din bostad är deras framtida boende – och där är vi experter. Det som särskiljer oss från många, är att vi kommer väl förberedda och även studerar alla fördelar med objektet och närområdet. Samt inte är blyga för att förmedla informationen under visningen..

5. Budgivning

Den Pirrigaste och kanske roligaste delen. Vår målsättning är att vår kunskap och förslag skall ge våra budgivare en tryggare process och våra säljare fler budgivare, vilket leder till ett högre försäljningspris

6. Kontraktsskrivning & Tillträde

Kontraktet är inte bara det dokument som avslutar budgivningen, det är också det som reglerar hela försäljningen. Samtliga parter, säljare, köpare och mäklare, kommer tillsammans överens om tillträde, betalningsvillkor och överlämning.