Torsplan 10, vån 30,

Torsplan 10, vån 30,

Stockholm /Vasastan, Stockholms län

RUM: 6 rum och kök
BOAREA: 199 kvm
PRIS: 50,000,000.00 kr
AVGIFT: 10164 inkl. Värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för bredband om 260 kr samt el debitering schablon 600kr.
TYP: Bostadsrätt
BYGGÅR: 2020

Varmt välkomna till en helt privat våning på cirka 110 meter över marken där lägenheten utgör hela våningsplanet. Eftersom du är ensam på våningen, så finns det inte möjlighet för andra att ta hissen upp till våning 30, Utan det går endast med en privat bricka vilket skapar enorm säkerhet. Detta är enligt min mening den bästa lägenheten i huset, och även en av Sveriges mest eftertraktade. Eftersom det endast finns en sådan här, så kan det dröja flera år tills chansen dyker upp igen. Du har en privat takterrass i sydväst med sol från tidig morgon till solnedgång. Äntligen saluförs detta unika mästerverk - en av Stockholms mest exklusiva och eftertraktade lägenheter i en byggnad hela 120 meter upp i luften! En byggnad som den 29 oktober 2020 tilldelades The International Highrise Award, ett av världens finaste arkitektpriser. En bostad utan dess like om 199 kvm fördelat på 6rok, belägen på 30:e våningen med hela 6 terrasser, varav den ena är på ca 100 kvm med spabad, i samtliga väderstreck som erbjuder sol från morgon till kväll och en milsvid utsikt över Stockholms takåsar - på en makalös höjd! Som även gör bostaden nästintill insynsfri. En av de fyra största bostäderna i hela tornet med eftertraktad planritning och det finns bara en sådan som denna med en sådan stor terrass, vilket gör detta till ett objekt helt utöver det vanliga. Ta chansen att förvärva detta magnifika drömboende, för det är inte säkert att den kommer igen! Ingen kan alltså besöka detta våningsplanet då det är helt privat. Detta skapar en otroligt exklusiv känsla där du även har 2 ingångar till bostaden.

Denna bostad andas lyx, öppenhet och klass bestående av eleganta samt smakfulla materialval och panoramafönster från golv till tak i samtliga väderstreck som ger ett magiskt ljusinsläpp över varje kvadratmeter - detta är bara några få attribut som gör denna bostad till något alldeles extra! Dessa 199 välplanerade kvadratmeter erbjuder ett exklusivt och familjärt kök med integrerad och inbyggd utrustning i det sobra genomgående kulörtemat, tre badrum iklädda natursten varav ett med badkar samt tvätt-och torktumlare, en klädkammare, fyra sovrum varav tre har access till varsin terrass, matplats och ett generöst vardagsrum där du kan avnjuta sociala tillställningar tillsammans med nära och kära. Pricken över i:et är master bedroom som erbjuder walk-in-closet för maximal förvaring och en-suite badrum. Som om detta inte vore nog får du som boende i Stockholms mest omtalade byggnad tillgång till dess lyxiga faciliteter så som bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning samt en gemensam terrass. Ett förråd ingår och garage finns i fastigheten.
Varmt välkomna på visning!

Område
Norra Tornen välkomnar dig till Vasastan, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Från S:t Eriksplan har du flygbussar som tar dig direkt till Arlanda. En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2028, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

PLANLÖSNING

Entré 1
Redan vid den ljusa och välkomnande entrén möts du av bostadens enastående karaktär - i form av smakfulla och exklusiva materialval samt sobra kulörer. Specialritad hallförvaring med hatthylla för att hänga av ytterkläder samt garderober med integrerade handtag. Väggarna är vitmålade, golvet kläs av ljus vitpigmenterad mattlackad trä-plankgolv och luckorna på inredningen är i ljusgrå kulör, vilka är genomgående längs bostaden.

Entré 2
Vid bostadens andra entré möts du av ett slående första intryck utöver det vanliga - panoramafönster från golv till tak längs hela väggpartiet med skjutbara fönsterdörrar som tar dig ut på bostadens största terrass, med en magisk vy över Stockholm. I anslutning till entrén nås klädkammaren för avhängnings-och förvaringsmöjligheter.

Arbetsrum
I anslutning till bostadens andra entré nås arbetsrummet. Plats för skrivbord och tillhörande möblemang samt dekor efter önskemål. Panoramafönster som bidrar till ett enormt ljusinsläpp och en fantastisk vy. Från arbetsrummet nås bostadens master bedroom.

Sovrum 1, Master bedroom med klädkammare, en-suite badrum och utgång till terrass
Exklusivt sovrum med hotellkänsla! Plats för större säng och tillhörande möblemang samt inredning efter smak. Panoramafönster som släpper in naturligt ljus över sovrummet. Walk-in-closet med goda förvaringsmöjligheter och vidare nås sovrummets en-suite badrum samt utgång till den privata terrassen.

Badrum med utgång till terrass
Exklusivt badrum där varje detalj är noga genomtänkt! Naturstensklätt i melerad ljus kulör med specialritade förvaringsplatser, vägghängd WC-stol, handfat med ovanhängande spegelskåp, exklusiv duschhörna med duschblandare och takdusch som separeras av glasparti. Belysningen sköter downlights i taket samt infälld LED i tak vid duschhörnan. Utgång till den privata terrassen.

Kök
Modernt kök med specialritade och rumshöga snickerier i ljusgrå kulör. Elegant bänkskiva och stänkskydd i enhetlig vit marmor-motiv. Inrett med underlimmad diskho i rostfritt stål med avfallskvarn, integrerad LED-belysning under väggskåpen. Maskinellt finns det integrerad kyl/frys, generös vinkyl, diskmaskin, varmluftsugn och mikrovågsugn i ergonomisk höjd, inbyggd fläkt i väggskåp, infälld induktionshäll och högskåp. I taket finns eleganta specialritade downlights i koppar. En familjär och mingelvänlig köksö som förutom att disponera arbetsyta, förvaring och vitrinskåp även disponerar matplats. Intill köksön är det eleganta fönsterpartiet beläget i panoramautförande med skjutbara fönsterdörrar som tar dig ut på terrassen.

Matplats
I anslutning till köket nås matplatsen - en generös yta med plats för större matgrupp om 6-8 personer. Panoramafönster som bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp och en magisk utsikt att avnjuta under måltiderna.

Vardagsrum med utgång till terrass
Med generös yta, anslutning till matplats samt köket och utgång till terrass faller detta naturligt in som bostadens självklara mittpunkt! Ett vardagsrum i internationell världsklass där utmärkt kombination av funktion och design möter panoramafönster från golv till tak som släpper in rikligt med ljus över ytan. Plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Platsbyggd bokhylla för inrednings-och förvaringsmöjligheter. Det eleganta fönsterpartiet med skjutbara fönsterdörrar tar dig ut på terrassen.

Sovrum 2 med utgång till terrass
Ett avkopplande och inspirerande sovrum med det genomgående sobra kulörtemat, vilket gör det enkelt att skapa rummet efter egna behov och önskemål. Plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Panoramafönster i två väderstreck, vilket bidrar till ett rikligt ljusinsläpp över sovrummet. Det eleganta fönsterpartiet med skjutbara fönsterdörrar tar dig vidare ut på den privata terrassen.

Badrum med utgång till terrass
Naturstensklätt i melerad ljus kulör med specialritade förvaringsplatser. Utrustningen består av spegelskåp ovan handfat, vägghängd wc-stol med dold cistern, handdukshängare, tvättmaskin, torkmaskin och badkar. Belysningen sköter downlights i taket samt infälld LED i tak vid duschhörnan. Utgång till terrassen som bidrar till ett magiskt ljusinsläpp, en fantastisk utsikt att avnjuta från badkaret och en känsla utöver det vanliga.

Badrum
Naturstensklätt badrum i melerad ljus kulör med specialritade förvaringsplatser. Utrustningen består av vägghängd wc-stol med dold cistern, handfat med ovanhängande spegel och duschhörna med duschblandare och exklusiv takdusch som separeras av glasparti. Belysningen sköter downlights i taket samt infälld LED i tak vid duschhörnan.

Sovrum 3 med utgång till terrass
Plats för större säng, tillhörande möblemang, skrivbordshörna och inredning passande bostadens karaktär samt förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Stort panoramafönster med utsikt mot det vackra tornet och Stockholms takåsar. Utgång till den privata terrassen som förlänger sovrummets yta. Tack vare fönsterpartier i två olika väderstreck välkomnas ett naturligt ljus in över ytan.

Sovrum 4
Bostadens fjärde sovrum erbjuder plats för säng, tillhörande möblemang och dekor efter smak. Ljusbringande panoramafönster. Sovrummet kan även disponeras som arbetsrum, lekrum eller walk-in-closet för ytterligare förvaring.

Terrass x6
Bostaden erbjuder sex magiska terrasser, likt extra rum till bostaden, med milsvid utsikt över Stockholms takåsar – på riktigt hög höjd! God plats finns för utemöblemang, loungedel, matgrupp och blomster. Här kan du njuta av årets varmare dagar tillsammans med vänner och familj. Skärm av glas för friare vy. En av de sex terrasserna är på ca 100 kvm med stora sällskapsytor, spabad och en magisk utsikt i olika väderstreck.

Intresseanmälan

Karta

Torsplan 10, vån 30, STOCKHOLM

Beskrivning

Varmt välkomna till en helt privat våning på cirka 110 meter över marken där lägenheten utgör hela våningsplanet. Eftersom du är ensam på våningen, så finns det inte möjlighet för andra att ta hissen upp till våning 30, Utan det går endast med en privat bricka vilket skapar enorm säkerhet. Detta är enligt min mening den bästa lägenheten i huset, och även en av Sveriges mest eftertraktade. Eftersom det endast finns en sådan här, så kan det dröja flera år tills chansen dyker upp igen. Du har en privat takterrass i sydväst med sol från tidig morgon till solnedgång. Äntligen saluförs detta unika mästerverk - en av Stockholms mest exklusiva och eftertraktade lägenheter i en byggnad hela 120 meter upp i luften! En byggnad som den 29 oktober 2020 tilldelades The International Highrise Award, ett av världens finaste arkitektpriser. En bostad utan dess like om 199 kvm fördelat på 6rok, belägen på 30:e våningen med hela 6 terrasser, varav den ena är på ca 100 kvm med spabad, i samtliga väderstreck som erbjuder sol från morgon till kväll och en milsvid utsikt över Stockholms takåsar - på en makalös höjd! Som även gör bostaden nästintill insynsfri. En av de fyra största bostäderna i hela tornet med eftertraktad planritning och det finns bara en sådan som denna med en sådan stor terrass, vilket gör detta till ett objekt helt utöver det vanliga. Ta chansen att förvärva detta magnifika drömboende, för det är inte säkert att den kommer igen! Ingen kan alltså besöka detta våningsplanet då det är helt privat. Detta skapar en otroligt exklusiv känsla där du även har 2 ingångar till bostaden.

Denna bostad andas lyx, öppenhet och klass bestående av eleganta samt smakfulla materialval och panoramafönster från golv till tak i samtliga väderstreck som ger ett magiskt ljusinsläpp över varje kvadratmeter - detta är bara några få attribut som gör denna bostad till något alldeles extra! Dessa 199 välplanerade kvadratmeter erbjuder ett exklusivt och familjärt kök med integrerad och inbyggd utrustning i det sobra genomgående kulörtemat, tre badrum iklädda natursten varav ett med badkar samt tvätt-och torktumlare, en klädkammare, fyra sovrum varav tre har access till varsin terrass, matplats och ett generöst vardagsrum där du kan avnjuta sociala tillställningar tillsammans med nära och kära. Pricken över i:et är master bedroom som erbjuder walk-in-closet för maximal förvaring och en-suite badrum. Som om detta inte vore nog får du som boende i Stockholms mest omtalade byggnad tillgång till dess lyxiga faciliteter så som bio-rum, gym, relaxavdelning med bastu och festvåning samt en gemensam terrass. Ett förråd ingår och garage finns i fastigheten.
Varmt välkomna på visning!

Område
Norra Tornen välkomnar dig till Vasastan, där stadspulsen möter närliggande grönskande natur. Välkänd för sitt rika utbud av restauranger, caféer och mysiga barer med gångavstånd till Stockholms City. En stadsdel där arbetsplatser och bostäder smälter samman. Här har du även lyxen att vara belägen i närhet till vackra grönområden kring Vasaparken, perfekt för picknick på vår- och sommardagar med aktiviteter för både stora och små. Eller varför inte ta en tur till välkända Hagaparken med dess vackra promenadstråk och stora grönområden. Runt husknuten har du diverse matbutiker, restauranger, serviceutbud och träningscenter. Perfekt för dig som vill ha nära till City och bo modernt - med allt nära till hands! Kommunikationsmöjligheterna är goda, med en promenad på cirka 10 minuter hamnar du på Odenplan där du har både bussar, tunnelbanestation samt pendeltåg. Från S:t Eriksplan har du flygbussar som tar dig direkt till Arlanda. En ny tunnelbanelinje är även planerad att öppna 2028, den kommer att byggas från den befintliga stationen Odenplan, via Hagastaden och Södra Hagalund till Arenastaden. Tar du hellre bilen är du ute på E4/E18 på under minuten.

Entré 1
Redan vid den ljusa och välkomnande entrén möts du av bostadens enastående karaktär - i form av smakfulla och exklusiva materialval samt sobra kulörer. Specialritad hallförvaring med hatthylla för att hänga av ytterkläder samt garderober med integrerade handtag. Väggarna är vitmålade, golvet kläs av ljus vitpigmenterad mattlackad trä-plankgolv och luckorna på inredningen är i ljusgrå kulör, vilka är genomgående längs bostaden.

Entré 2
Vid bostadens andra entré möts du av ett slående första intryck utöver det vanliga - panoramafönster från golv till tak längs hela väggpartiet med skjutbara fönsterdörrar som tar dig ut på bostadens största terrass, med en magisk vy över Stockholm. I anslutning till entrén nås klädkammaren för avhängnings-och förvaringsmöjligheter.

Arbetsrum
I anslutning till bostadens andra entré nås arbetsrummet. Plats för skrivbord och tillhörande möblemang samt dekor efter önskemål. Panoramafönster som bidrar till ett enormt ljusinsläpp och en fantastisk vy. Från arbetsrummet nås bostadens master bedroom.

Sovrum 1, Master bedroom med klädkammare, en-suite badrum och utgång till terrass
Exklusivt sovrum med hotellkänsla! Plats för större säng och tillhörande möblemang samt inredning efter smak. Panoramafönster som släpper in naturligt ljus över sovrummet. Walk-in-closet med goda förvaringsmöjligheter och vidare nås sovrummets en-suite badrum samt utgång till den privata terrassen.

Badrum med utgång till terrass
Exklusivt badrum där varje detalj är noga genomtänkt! Naturstensklätt i melerad ljus kulör med specialritade förvaringsplatser, vägghängd WC-stol, handfat med ovanhängande spegelskåp, exklusiv duschhörna med duschblandare och takdusch som separeras av glasparti. Belysningen sköter downlights i taket samt infälld LED i tak vid duschhörnan. Utgång till den privata terrassen.

Kök
Modernt kök med specialritade och rumshöga snickerier i ljusgrå kulör. Elegant bänkskiva och stänkskydd i enhetlig vit marmor-motiv. Inrett med underlimmad diskho i rostfritt stål med avfallskvarn, integrerad LED-belysning under väggskåpen. Maskinellt finns det integrerad kyl/frys, generös vinkyl, diskmaskin, varmluftsugn och mikrovågsugn i ergonomisk höjd, inbyggd fläkt i väggskåp, infälld induktionshäll och högskåp. I taket finns eleganta specialritade downlights i koppar. En familjär och mingelvänlig köksö som förutom att disponera arbetsyta, förvaring och vitrinskåp även disponerar matplats. Intill köksön är det eleganta fönsterpartiet beläget i panoramautförande med skjutbara fönsterdörrar som tar dig ut på terrassen.

Matplats
I anslutning till köket nås matplatsen - en generös yta med plats för större matgrupp om 6-8 personer. Panoramafönster som bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp och en magisk utsikt att avnjuta under måltiderna.

Vardagsrum med utgång till terrass
Med generös yta, anslutning till matplats samt köket och utgång till terrass faller detta naturligt in som bostadens självklara mittpunkt! Ett vardagsrum i internationell världsklass där utmärkt kombination av funktion och design möter panoramafönster från golv till tak som släpper in rikligt med ljus över ytan. Plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Platsbyggd bokhylla för inrednings-och förvaringsmöjligheter. Det eleganta fönsterpartiet med skjutbara fönsterdörrar tar dig ut på terrassen.

Sovrum 2 med utgång till terrass
Ett avkopplande och inspirerande sovrum med det genomgående sobra kulörtemat, vilket gör det enkelt att skapa rummet efter egna behov och önskemål. Plats för säng och tillhörande möblemang samt förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Panoramafönster i två väderstreck, vilket bidrar till ett rikligt ljusinsläpp över sovrummet. Det eleganta fönsterpartiet med skjutbara fönsterdörrar tar dig vidare ut på den privata terrassen.

Badrum med utgång till terrass
Naturstensklätt i melerad ljus kulör med specialritade förvaringsplatser. Utrustningen består av spegelskåp ovan handfat, vägghängd wc-stol med dold cistern, handdukshängare, tvättmaskin, torkmaskin och badkar. Belysningen sköter downlights i taket samt infälld LED i tak vid duschhörnan. Utgång till terrassen som bidrar till ett magiskt ljusinsläpp, en fantastisk utsikt att avnjuta från badkaret och en känsla utöver det vanliga.

Badrum
Naturstensklätt badrum i melerad ljus kulör med specialritade förvaringsplatser. Utrustningen består av vägghängd wc-stol med dold cistern, handfat med ovanhängande spegel och duschhörna med duschblandare och exklusiv takdusch som separeras av glasparti. Belysningen sköter downlights i taket samt infälld LED i tak vid duschhörnan.

Sovrum 3 med utgång till terrass
Plats för större säng, tillhörande möblemang, skrivbordshörna och inredning passande bostadens karaktär samt förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Stort panoramafönster med utsikt mot det vackra tornet och Stockholms takåsar. Utgång till den privata terrassen som förlänger sovrummets yta. Tack vare fönsterpartier i två olika väderstreck välkomnas ett naturligt ljus in över ytan.

Sovrum 4
Bostadens fjärde sovrum erbjuder plats för säng, tillhörande möblemang och dekor efter smak. Ljusbringande panoramafönster. Sovrummet kan även disponeras som arbetsrum, lekrum eller walk-in-closet för ytterligare förvaring.

Terrass x6
Bostaden erbjuder sex magiska terrasser, likt extra rum till bostaden, med milsvid utsikt över Stockholms takåsar – på riktigt hög höjd! God plats finns för utemöblemang, loungedel, matgrupp och blomster. Här kan du njuta av årets varmare dagar tillsammans med vänner och familj. Skärm av glas för friare vy. En av de sex terrasserna är på ca 100 kvm med stora sällskapsytor, spabad och en magisk utsikt i olika väderstreck.

Fakta

Byggnaden

Byggnadstyp: Flerbostadshus

Byggnadsår: 2020

Uppvärmning: Fjärrvärme

Energiklass: None

Allmänt om fastigheten

Andel i Föreningen: 1.46215

Andel av årsavgift: 1.46

Föreningen

Föreningen: Föreningen består av 138 st bostadslägenheter och 3 st lokaler i ett flerbostadshus på 34 våningar ovan mark med källare. En våning utgörs av takterrass. Förråd: Nätförråd placerade i källare med tillgång till hiss. Gemensamma utrymmen: Cykelförråd i anslutande garage med tillgång till hiss. Barnvagnsförråd Biograf Gym Övernattningslägenhet Sophantering: Alla lägenheter förses med avfallskvarnar för matavfall. Plast och restavfall hanteras genom anslutning till stadens sopsuganläggning. Övrigt avfall hanteras i återvinningskärl. TV / Internet: Kabel-TV, bredband och telefoni levereras via AWiwo Quadra Play. En obligatorisk kostnad om 260 kr/månad tillkommer och läggs till månadsavgiften. El: Elen debiteras i efterhand. Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang. Ekonomi: Inga planerade avgiftsförändringar enligt föreningens hemsida 2022-09-07. Övrigt: Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.