Näsbyvägen 2,

Täby / Stockholms län

RUM: 1.5 rum och kök
BOAREA/BIAREA: 35 kvm / 11 kvm
PRIS: 2,495,000.00 kr
AVGIFT: 3041 Inkl värme, vatten, BR-tillägg, bredband samt digital-TV (basutbud). (Hushållsel debiteras via föreningen)
TYP: Bostadsrätt
BYGGÅR: 2019Varmt välkommen till en fantastisk lägenhet i fastighet med hotellklänsla av klass. Fantastisk föstabostad med hög takhöjd och ball lösning med loft som får lägenheten att kännas som en 2rok.
Denna lägenhet är unik och erbjuder 4,2 meter i takhöjd samt loft om 11 kvadratmeter biarea

Varmt välkommen att längta hem!

Intresseanmälan

Karta

Näsbyvägen 2, TÄBY

BeskrivningVarmt välkommen till en fantastisk lägenhet i fastighet med hotellklänsla av klass. Fantastisk föstabostad med hög takhöjd och ball lösning med loft som får lägenheten att kännas som en 2rok.
Denna lägenhet är unik och erbjuder 4,2 meter i takhöjd samt loft om 11 kvadratmeter biarea

Varmt välkommen att längta hem!

Fakta

Byggnaden

Byggnadstyp: Flerbostadshus

Byggnadsår: 2019

Uppvärmning: Fjärrvärme

Datum: 2020-12-18

Energiklass: C

Allmänt om fastigheten

Andel i Föreningen: 0.8257

Andel av årsavgift: 0.82569

Föreningen

Föreningen: Brf Unum består av 148 st bostadsrättslägenheter med en gemensam takterrass stor som en mindre park i sydvästläge. Terrassen om 400 m² erbjuder vidsträckt utsikt, soligt läge och vissa läskyddade delar via glasväggar. Här finns grill, sittplatser och ett specialdesignat utegym. I anslutning till takterrassen ligger föreningens "second livingroom" - en gemensamhetslokal om ca 70 m² med kök och matplatser för medlemmarna att utnyttja. Cykelpool med allt från lastcykeln för storhandlingen till citybiken som bokas via en app, årskostnad ca 200 kr/år. Kanske blir en bostad i Unum ditt första eller andra egna hem. Kanske fungerar den som övernattningslägenhet, eller kanske väljer du att hyra ut din studio direkt. Vare sig du är privat bostadsköpare eller juridisk person är du välkommen att anmäla ditt intresse eller kontakta oss för mer information. Unum är uthyrningsvänligt och ett lite modernare sätt att bo på. Avgift: Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året. (enligt styrelsen 2022-05-11) Planerade renoveringar: Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. (enligt styrelsen 2022-05-11) Gemensamma utrymmen: Gemensamhetslokal , takterrass och utegym. Cykelställ på gården och cykelgarage i källaren. I föreningen finns det även barnvagnsrum vid entrén. Parkering: Ca 35 st utomhusplatser administreras av Scandic Täby. Separat kö och kommer kosta ca 550kr/månad. Fastigheten: Uppvärmning: Fjärrvärme. Ventilation: Från- och tilluft med värmeåtervinning(FTX). El: Fastighetsmätare i elrum. Individuella hushållselmätare till lägenheterna. TV/tele/bredband: Fastigheten är ansluten till fibernät. Övrigt: Föreningen har tidigare haft generösa regler för juridisk person och andrahanduthyrningar. Men detta är numera mycket mer reglerat och tillfälligt stopp för juridiska personer. Övrigt: Överlåtelse- samt pantsättningsavgift tas ut enligt stadgar. Uppgifterna i denna objektsbeskrivning är grundade på av säljaren och av berörd förening lämnad information. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Köparen uppmanas att kontrollera bostadens bo- och biarea om denna är väsentlig för köparen. Observera att nedtagning av väggar och/ eller väsentliga förändringar och ingrepp i bärande konstruktioner och ändring av ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten av en lägenhet är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för byggnadens konstruktion. Köpare uppmanas även att kontrollera eventuella byggplaner o.s.v. i området om detta är av betydelse för köparen.