Långjökelgatan 10,

Långjökelgatan 10,

Stockholm /Kista, Stockholms län

RUM: 7 rum och kök
BOAREA/BIAREA: 221.7 kvm / 47.6 kvm
PRIS: 9,795,000.00 kr Utgångspris
TYP: 1-familjs friliggande villa
BYGGÅR: 2020
TOMTAREA: 351 kvm, Friköpt

Varmt välkomna till denna nybyggda tre plans villa som redan vid ingången andas lyx! Vackert plankgolv klär hela nedervåningen och sätter en internationell prägel på bostaden redan vid entrén. All utrustning och inredning är utav det senaste och specialbeställt för exakt anpassning. Man möts utav ett stort och påkostat kök med slitstarka arbetsbänkar och köks-ö av Dekton sten i marmormotiv. Vad sägs om två påkostade badrum med olika designkoncept och påkostade stenbeklädnader, stora sociala ytor, eldstad, högt i tak, stora fönsterpartier och mycket mer - allt detta i en boarea på över 221kvm och biarea om ca 47kvm!

Med stora sällskapsytor och allrum har du avkopplande oaser men också perfekta platser att nyttja till bjudningar och sociala sammanhang. Idag har man två stora sovrum som enkelt görs om till fler. Bostaden har flera möjligheter att skapa fler sovrum väldigt enkelt om så önskas. Bygglov för balkong finns. Wow faktorerna här är många, men nått som är svårt att missa är dom magiska badrummen. Du möts utav hel täckande design med större plattor i trendiga sten-motiv. Dom unikt Insynsskyddade fönsterpartier med vy på högre höjd skapar hotellkänsla, allt detta tillsammans med den exklusiva utrustningen i dess stilrena tema på svart, vitt och guld. Fastigheten är välbyggd och fullt anpassad till det svenska klimatet. Byggd med svensk betong och väggar med hög tjocklek så har du de bästa U-värdena på marknaden, med en isolering i världsklass. I och med att huset är såpass nybyggt har självklart 3-glas installerats med isolerglas emellan skivorna, dessa helt avstängt ifrån den omgivna atmosfären för skydds och isoleringseffekt.

Kistas mest exklusiva villa som består av 3 plan, exklusiva materialval, möjlighet för 7 sovrum, möjlighet att skärma av nedre plan för uthyrning som möjliggör ett billigare boende, plats för minst 2 bilar vid uppfarten samt en egen takterrass på omkring ca 74 kvm där man kan njuta av solen från morgon till kväll!

Soutterängplan är förberett för montering/renovering men lämnas öppet för köparen att sätta sin egen prägel på. Man har förberett där för tvättstuga: beställt från Kvik, där all material finns på plats för byggnation. Materialet skulle kunna användas som kök istället om så önskas, genom att byta ut tvättmaskin/torktumlare mot kyl/frys.
Även förberett för badrum på soutterängplan: Allt material finns (förutom badkaret), alltså kakel, dusch, duschvägg, kommod, spegel, toalett, handdukstorkar. Vid ev. frågeställningar kring detta så kan ansvarig mäklare förklara närmre!

Bostaden har en stor takterass om ca 74kvm på taket som är förberedd för byggnation av anslutning och diverse trall och räcken. Detta är upp till köparen av fastigheten att sätta sin prägel på likt soutterängplan!

• Vattenburen golvvärme i hela huset
• Bergvärme, inklusive Nibe Bergvärme pump för ett hus på 300 kvm
• Eldstaden är från det exklusiva märket Kalfire
• Köket är från Ballingslöv. Köksstenen inklusive köksön är av materalet Dekton Bergen. Dekton Bergen
är ett slitstarkt material, fläckar från kaffe, läsk eller te tränger inte igenom.
• Spisen är av märket Siemens med en inbyggd Spishäll, ventilationskanalen är inbyggd i köksön.
• Köksön är arkitektritad och man byggde den på plats i huset.
• Kyl och frys från Samsung
• Micro och ugn från Siemens
• Tvättmaskin och torktumlare från Samsung
• Köket har tapwell blandare
• Huset har Philipps Hue spottar så man kan styra belysningen med mobilen
• Trappan är exklusiv och är specialbyggd från företaget Smidesrum
• Duschtoaletter av märket Duravitt Sensowhite
• Whi har FTX ventilation så att man sparar värme och energi
• Det är 3 glas fönster i hela huset, brandskyddsfönster på sidorna av huset mot grannen.
• Huset har exklusiva strömbrytare av märket Buster and Punch
• Innerdörrarna är specialgjorda av riktig trä
• Badrummen har elgolvvärme samt duschar och blandare är av märket Tapwell.
• Badrumsspeglarna har inbyggda lampor och inbyggda strömbrytare.

Ett liknande hus i området kommer bli svårt att hitta så välkommen till visningen!

PLANLÖSNING

ENTRÈPLAN
redan vid första fotsteget in i huset imponeras man av det exklusiva materialvalet samt det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartier som omger bostaden. Säljarna har inte varit sparsamma överhuvudtaget i sin renovering och detta är säkerligen den mest påkostade villan i området.

Entréplanet består av ett vit laserat parkettgolv, vitmålade väggar, infällda spotlights i tak, stora fönsterpartier samt stora ytor med gott om plats för möbler. Till vänster om entrén finns plats för garderober för avhängningsmöjligheter och längre in finns även badrummet som består av exklusiv sten kakel och sten klinker samt vädringsfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns även infällda spotlights i tak, tvättmaskin och torktumlare som ingår, badrumsspegel, tvättställ med underskåp, väggfast WC stol samt golvvärme (el) för ökad komfort. Detta rum används inte som ett duschrum men det är förberett för det om så önskas.

Längre in i hallen möts man av det fantastiska köket med en öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats som ger en härlig rymd i bostaden. Vid matplatsen kan man duka långbord för riktigt stora sällskap i direkt anslutning till köket. Köket är extremt påkostat med stenbänkskiva av Dekton sten och väldigt välplanerat för en social matlagning med familj och vänner. Här finns även utrymme för barstolar vid köksön, otroligt bra förvaringsmöjligheter i de flertalet skåp som finns, helkaklat ovanför köksbänken i Dekton sten, infällda spotlight i kök för bästa möjliga belysning, två stycken köksblandare med tillhörande ho, integrerad diskmaskin, exklusiv spishäll med inbyggd fläkt, inbyggd mikrovågsugn och ugn samt kyl och frys i svart som ger en fin kontrast till det ljusa köket.

I anslutning finns som sagt vardagsrummet med en takhöjd på ca 6-7 meter och stora fönster i riktning mot allmänning och grönskan som ger en härlig känsla av att bo ute på landet. Rummet är väldigt lättmöblerat och här kan man njuta av härliga stunder vid den stilrena eldstaden. I vardagsrummet finns även en fransk balkong i riktning mot allmänningen.

För att komma till övervåningen finns en exklusiv och stilren trappa med vit laserat trä som trappsteg och svart inramning av trappan.

ÖVRE PLAN + TAKTERRASS
övre plan består idag av ett "master bedroom" om ca 27kvm med egen "Walk in Closet" i samma rum och med stora fönster som vetter mot fastighetens framsida. Detta rum kan även att göras om till två sovrum om så önskas. Utöver detta sovrum finns ytterligare ett sovrum med gott om plats i riktning mot husets baksida, ett allrum med gott om plats som kan göras om till ett extra sovrum samt ett utrymme ned till nedre plan. Vill man ha fler sovrum så kan man förlänga golvet och bygga till ett sovrum där det idag är en öppning ned till entréplanet.
Här uppe finns även ett förråd med utmärkta förvaringsmöjligheter samt det exklusiva badrummet med helkaklade väggar och klinkergolv i sten, infällda spotlights i tak, väggfast WC stol, tvättställ med två blandare, tillhörande underskåp samt en stor spegel med belysning.

Från övre plan finns en trappa som leder er till det magiska utrymmet på takterrassen om ca 74kvm där endast fantasin sätter gränser för vad man vill åstadkomma med utrymmet. Exempelvis skulle man här uppe kunna bygga ett utekök, få plats med ett bubbelbadkar, matbord samt solstolar. Här kan man avnjuta solen från tidig morgon till sen kväll i ogenerat läge. Detta utrymme är verkligen något unikt i området och säkerligen kommer ge många fina minnen under en lång tid. I detta läge har man här en fantastisk möjlighet som köpare att själv vara med och påverka utformningen av takterrassen.

NEDRE PLAN (möjlighet för uthyrningsdel)
denna del är inte färdigkonstruerad ännu så även har har man en fantastisk möjlighet att påverka materialval och utformning i tidigt skede som kommande köpare. Denna del består av två sovrum, vardagsrum, badrum, tvättrum och förråd. Utrymme finns även för ett kök och hela nedre plan lämpar sig utmärkt för uthyrning då denna del har en egen ingång. Denna del skulle man kunna hyra ut för ca 15 000 - 20 000kr vilket skulle möjliggöra ett billigt boende för resten av huset. Från nedre plan når man även baksidan på huset där man ha möjlighet att bygga en altan i riktning mot naturen.

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Karta

Långjökelgatan 10, Kista

Beskrivning

Varmt välkomna till denna nybyggda tre plans villa som redan vid ingången andas lyx! Vackert plankgolv klär hela nedervåningen och sätter en internationell prägel på bostaden redan vid entrén. All utrustning och inredning är utav det senaste och specialbeställt för exakt anpassning. Man möts utav ett stort och påkostat kök med slitstarka arbetsbänkar och köks-ö av Dekton sten i marmormotiv. Vad sägs om två påkostade badrum med olika designkoncept och påkostade stenbeklädnader, stora sociala ytor, eldstad, högt i tak, stora fönsterpartier och mycket mer - allt detta i en boarea på över 221kvm och biarea om ca 47kvm!

Med stora sällskapsytor och allrum har du avkopplande oaser men också perfekta platser att nyttja till bjudningar och sociala sammanhang. Idag har man två stora sovrum som enkelt görs om till fler. Bostaden har flera möjligheter att skapa fler sovrum väldigt enkelt om så önskas. Bygglov för balkong finns. Wow faktorerna här är många, men nått som är svårt att missa är dom magiska badrummen. Du möts utav hel täckande design med större plattor i trendiga sten-motiv. Dom unikt Insynsskyddade fönsterpartier med vy på högre höjd skapar hotellkänsla, allt detta tillsammans med den exklusiva utrustningen i dess stilrena tema på svart, vitt och guld. Fastigheten är välbyggd och fullt anpassad till det svenska klimatet. Byggd med svensk betong och väggar med hög tjocklek så har du de bästa U-värdena på marknaden, med en isolering i världsklass. I och med att huset är såpass nybyggt har självklart 3-glas installerats med isolerglas emellan skivorna, dessa helt avstängt ifrån den omgivna atmosfären för skydds och isoleringseffekt.

Kistas mest exklusiva villa som består av 3 plan, exklusiva materialval, möjlighet för 7 sovrum, möjlighet att skärma av nedre plan för uthyrning som möjliggör ett billigare boende, plats för minst 2 bilar vid uppfarten samt en egen takterrass på omkring ca 74 kvm där man kan njuta av solen från morgon till kväll!

Soutterängplan är förberett för montering/renovering men lämnas öppet för köparen att sätta sin egen prägel på. Man har förberett där för tvättstuga: beställt från Kvik, där all material finns på plats för byggnation. Materialet skulle kunna användas som kök istället om så önskas, genom att byta ut tvättmaskin/torktumlare mot kyl/frys.
Även förberett för badrum på soutterängplan: Allt material finns (förutom badkaret), alltså kakel, dusch, duschvägg, kommod, spegel, toalett, handdukstorkar. Vid ev. frågeställningar kring detta så kan ansvarig mäklare förklara närmre!

Bostaden har en stor takterass om ca 74kvm på taket som är förberedd för byggnation av anslutning och diverse trall och räcken. Detta är upp till köparen av fastigheten att sätta sin prägel på likt soutterängplan!

• Vattenburen golvvärme i hela huset
• Bergvärme, inklusive Nibe Bergvärme pump för ett hus på 300 kvm
• Eldstaden är från det exklusiva märket Kalfire
• Köket är från Ballingslöv. Köksstenen inklusive köksön är av materalet Dekton Bergen. Dekton Bergen
är ett slitstarkt material, fläckar från kaffe, läsk eller te tränger inte igenom.
• Spisen är av märket Siemens med en inbyggd Spishäll, ventilationskanalen är inbyggd i köksön.
• Köksön är arkitektritad och man byggde den på plats i huset.
• Kyl och frys från Samsung
• Micro och ugn från Siemens
• Tvättmaskin och torktumlare från Samsung
• Köket har tapwell blandare
• Huset har Philipps Hue spottar så man kan styra belysningen med mobilen
• Trappan är exklusiv och är specialbyggd från företaget Smidesrum
• Duschtoaletter av märket Duravitt Sensowhite
• Whi har FTX ventilation så att man sparar värme och energi
• Det är 3 glas fönster i hela huset, brandskyddsfönster på sidorna av huset mot grannen.
• Huset har exklusiva strömbrytare av märket Buster and Punch
• Innerdörrarna är specialgjorda av riktig trä
• Badrummen har elgolvvärme samt duschar och blandare är av märket Tapwell.
• Badrumsspeglarna har inbyggda lampor och inbyggda strömbrytare.

Ett liknande hus i området kommer bli svårt att hitta så välkommen till visningen!

ENTRÈPLAN
redan vid första fotsteget in i huset imponeras man av det exklusiva materialvalet samt det härliga ljusinsläppet från de stora fönsterpartier som omger bostaden. Säljarna har inte varit sparsamma överhuvudtaget i sin renovering och detta är säkerligen den mest påkostade villan i området.

Entréplanet består av ett vit laserat parkettgolv, vitmålade väggar, infällda spotlights i tak, stora fönsterpartier samt stora ytor med gott om plats för möbler. Till vänster om entrén finns plats för garderober för avhängningsmöjligheter och längre in finns även badrummet som består av exklusiv sten kakel och sten klinker samt vädringsfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns även infällda spotlights i tak, tvättmaskin och torktumlare som ingår, badrumsspegel, tvättställ med underskåp, väggfast WC stol samt golvvärme (el) för ökad komfort. Detta rum används inte som ett duschrum men det är förberett för det om så önskas.

Längre in i hallen möts man av det fantastiska köket med en öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats som ger en härlig rymd i bostaden. Vid matplatsen kan man duka långbord för riktigt stora sällskap i direkt anslutning till köket. Köket är extremt påkostat med stenbänkskiva av Dekton sten och väldigt välplanerat för en social matlagning med familj och vänner. Här finns även utrymme för barstolar vid köksön, otroligt bra förvaringsmöjligheter i de flertalet skåp som finns, helkaklat ovanför köksbänken i Dekton sten, infällda spotlight i kök för bästa möjliga belysning, två stycken köksblandare med tillhörande ho, integrerad diskmaskin, exklusiv spishäll med inbyggd fläkt, inbyggd mikrovågsugn och ugn samt kyl och frys i svart som ger en fin kontrast till det ljusa köket.

I anslutning finns som sagt vardagsrummet med en takhöjd på ca 6-7 meter och stora fönster i riktning mot allmänning och grönskan som ger en härlig känsla av att bo ute på landet. Rummet är väldigt lättmöblerat och här kan man njuta av härliga stunder vid den stilrena eldstaden. I vardagsrummet finns även en fransk balkong i riktning mot allmänningen.

För att komma till övervåningen finns en exklusiv och stilren trappa med vit laserat trä som trappsteg och svart inramning av trappan.

ÖVRE PLAN + TAKTERRASS
övre plan består idag av ett "master bedroom" om ca 27kvm med egen "Walk in Closet" i samma rum och med stora fönster som vetter mot fastighetens framsida. Detta rum kan även att göras om till två sovrum om så önskas. Utöver detta sovrum finns ytterligare ett sovrum med gott om plats i riktning mot husets baksida, ett allrum med gott om plats som kan göras om till ett extra sovrum samt ett utrymme ned till nedre plan. Vill man ha fler sovrum så kan man förlänga golvet och bygga till ett sovrum där det idag är en öppning ned till entréplanet.
Här uppe finns även ett förråd med utmärkta förvaringsmöjligheter samt det exklusiva badrummet med helkaklade väggar och klinkergolv i sten, infällda spotlights i tak, väggfast WC stol, tvättställ med två blandare, tillhörande underskåp samt en stor spegel med belysning.

Från övre plan finns en trappa som leder er till det magiska utrymmet på takterrassen om ca 74kvm där endast fantasin sätter gränser för vad man vill åstadkomma med utrymmet. Exempelvis skulle man här uppe kunna bygga ett utekök, få plats med ett bubbelbadkar, matbord samt solstolar. Här kan man avnjuta solen från tidig morgon till sen kväll i ogenerat läge. Detta utrymme är verkligen något unikt i området och säkerligen kommer ge många fina minnen under en lång tid. I detta läge har man här en fantastisk möjlighet som köpare att själv vara med och påverka utformningen av takterrassen.

NEDRE PLAN (möjlighet för uthyrningsdel)
denna del är inte färdigkonstruerad ännu så även har har man en fantastisk möjlighet att påverka materialval och utformning i tidigt skede som kommande köpare. Denna del består av två sovrum, vardagsrum, badrum, tvättrum och förråd. Utrymme finns även för ett kök och hela nedre plan lämpar sig utmärkt för uthyrning då denna del har en egen ingång. Denna del skulle man kunna hyra ut för ca 15 000 - 20 000kr vilket skulle möjliggöra ett billigt boende för resten av huset. Från nedre plan når man även baksidan på huset där man ha möjlighet att bygga en altan i riktning mot naturen.

Fakta

Byggnaden

Byggnadstyp: 3-plans villa

Byggnadsår: 2020

Stomme: Trä

Fasad: Trä

Fönster: 3-glas

Uppvärmning: Bergvärme

Typ av ventilation: Mekanisk, till och frånluftsventilation

Energiprestanda: 0

Allmänt om fastigheten

Beteckning: Grindavik 11

Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde: 2306000

Taxeringsvärde för byggnad: 950000

VA: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Uppvärmnig: 20000

Elkostnad: 10000

Antal personer i hushållet: 2

Kommentar: Fastighetsavgift/-skatt: 8 524 kr/år